UK u.s.a.
English 
German-Flag
Deutsch
France-Flag
Francais
Nethland-Flag
Nederlands
Italian-Flag
Italiano
Greek-Flag
Ελληνικα
Spanish-Flag
Espano
l

 Русский


   
 

Every year the XLSIOR organization all it's enthusiasm to create something different. We create our Djs line up based on their talent, the interaction with the crowd, the production of new music... we look for new talents and pay attention on everything that is important to deliver the famous dynamic happy sound of XLSIOR MYKONOS. We have also booked the amazing Eurovision finalist Eleni Foureira to perform Live on our Beach Party, Fuegooo!

Mykonos is a unique holiday experience and the brands we choose, focus to give their best with new concepts and fresh ideas.

See you all in Mykonos!
 
 

Mykonos eiland, meer dan 30.000 mensen van over de hele wereld allemaal met elkaar verbonden door de liefde en de universele taal van de muziek.

Dit is XLSIOR!. Oude vrienden, NEWe vrienden en geliefden. Dit is waar alle magie begint. Wij brengen u een van de meest exclusieve internationale zomer gay festivals in de wereld.
Zoals elk jaar, XLSIOR groeit groter en brengt je meer.
Gelanceerd in 2009, de XLSIOR oprichter Anastasios Kapetanos heeft dit festival gecreerd om een ​​ vakantie oord die plezier, luxe en vooral een vriendelijke sfeer combineert die geen grenzen kent.
Hosting een aantal van de meest belangrijke kunstenaars in de gay scene circuit: XLSIOR brengt u de "la crème de la crème 'van de homowereld. Een onvergetelijke ervaring scheppend met de zorgvuldige selectie van de open lucht ongelovelijke clubs. Waar plezier een NEWe betekenis heeft..

Ons team werkt hard om ervoor te zorgen dat XLSIOR niet alleen gaat over zijn verbazingwekkende muziek, noch haar adembenemende locaties, noch zijn "hottest" menigte. Wij, als de XLSIOR team, werken hard om ervoor te zorgen dat de XLSIOR Festival een complete vakantie-ervaring brengt dat U zal verbazen en elektrificeren!
Vele mooie gezichten, vele glimlachen. Veel liefde, in een schitterende omgeving met de beste beats van over de hele wereld. Met XLSIOR is er niet zoiets als een vreemdeling, alleen vrienden die je nog moeten tegen komen.Dit jaar viert XLSIOR jouw kracht. En dit jaar zijn wij terug met veel NEWe herinneringen die we nog moeten maken.

We kunnen de passen voor u reserveren, en het belangrijkste: boek nu bij ons waar er nog wat beschikbaarheid is ...
uw hotelkamer, studio, appartement of villa: het eiland wordt nog voller dan in 2016!
team-office map MAC agency gay mykonos sponsor XLSIOR
gay cruise August 24th. 2018
het Mykonos Accommodation Center organiseert uw kamerreservatie en biedt de pas voor alle feesten.
Gelieve nu hier de laatste zeer beperkte beschikbaarheid voor hotel & kamers te vinden op het eiland (Boek nu!) + ook alle homo vriendelijke Mykonos logies.
MAC organiseert voor u speciale speciale gay cruises naar de eilanden Delos & Rhenia in augustus: datum zullen later bekend worden, plus het is ook mogelijk een prive-cruise voor een groep vrienden te boeken!
Klik hier voor alle algemene informatie over homo-vriendelijk eiland Mykonos.
MAC helpt u met hotelreserveringen en reizen
voor de andere eilanden in de buurt Mykonos, en ook in Athene en de rest van Griekenland: klik hier voor gay vriendelijk Griekenland.
MYKONOS ACCOMMODATION CENTER the gay friendly agency
Enoplon Dynameon No 10 (upper floor)
(end Matoyianni Street : main street)
Postal Address: P.O. Box 58 - 84600 Mykonos - GREECE
Tel: +30-2289023160 or 2289023408 or 2289028160. Fax: 2289024137.
E-mail : gay-accommodation@mykonos-accommodation.com
 
Last update 14/06/2018